До Дня вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України

 

У світі є, на щастя, країни, яких не торкнулася війна, але, на жаль, це не Україна. Сьогодні Україна вшановує пам’ять дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Дата дня вшанування вибрана не випадково, адже щорічно саме 4 червня відзначається Міжнародний день дітей – безневинних жертв агресії, заснований Генеральною асамблеєю Організації Об’єднаних Націй.

  За даними платформи «Діти війни», станом на 04 червня 2023 року внаслідок військової агресії загинули щонайменше 485 дитини, 1005 - були поранені, 389 - вважаються зниклими безвісти. Ці злочини не мають строку давності, росія обов’язково понесе за них відповідальність.

   Злочини проти дітей не повинні зійти з рук тим, хто їх коїть. Кожен буде притягнутий до відповідальності. Після перемоги України справедливість буде відновлено.

Не забудемо жодну жертву, не пробачимо ворогові, бережемо світлу пам’ять про кожну дитину.

  Діти – це наше майбутнє, продовження не тільки нас самих, нашого роду, а й нашої Держави. Діти – це маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя! Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Вони повинні жити у світі, який не знає, що таке жорстокість, біль та насильство.

Вічна пам'ять невинно загиблим діткам нашої неньки України.

 Ми  також приєднуємося до скорботи за нашими загиблими дітками  і хвилиною мовчання  вшановуємо  пам’ять про них  .


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

КОНЦЕРТ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

ДО ДНЯ ВШАНУВАННЯ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ!