День захисту дітей

 


   Діти — це найдорожче диво, яке наповнює життя дорослих радістю й теплом.  Щорічно 1 червня відзначається  Міжнародний день захисту дітей. Ця важлива подія закликає всіх дорослих до зусиль по забезпеченню дітям гідних умов життя, освіти й відпочинку . Сьогодні цей день набуває особливого значення, адже на превеликий жаль, і в Україні є діти, яким бракує тепла, дружнього спілкування з однолітками, справжнього дитинства і мирного неба над головою!

   1червня у Дальницькому Будинку Культури відбувся перегляд мультфільму, для учнів початкових  класів  Дальницького ліцею.  Цей мультик був, неймовірно красивий, добрий, повчальний, цікавий з унікальними головними героями та жартами .  Діти були в захваті ,  дивилися не відриваючись від мультфільму .  Після перегляду мультфільму діти дуже дякували за гарно проведений час.

   У другій половині дня, на діток чекав ще один сюрприз -  Національний цирк України . Діти із захопленням чекали на початок вистави ,зал був повністю заповнений.   І ось світло вимикається - починається вистава. Циркова вистава  почалася з виступу клоуна,  який показував  цікаві номери, жонглював м'ячами, кеглями, перекидаючи їх із рук до рук.  Далі дітлахів розважали  Велофігуристи  - вони демонстрували віртуозну трюкову їзду на велосипедах: їздили стоячи на сидінні, на рамі велосипеда, обходилися без керма, та фокусники  - які показували нереальні перетворення . Викликали на сцену діток, які також приймали участь.  Діти не шкодували оплесків, як і люди, що сиділи у залі. Вистава йшла рівно годину, але цей час пролетів дуже швидко . Діти  вийшли з цирку з посмішками.   А на вулиці розважали малечу атракціонами, сувенірами та солодкою  ватою .

       Щиро бажаємо вам, дорогі наші маленькі друзі, вашим батькам, бабусям і дідусям, миру, міцного здоров’я, щастя, добра та сімейного затишку.
 Нехай  дитинство буде яскравим, захоплюючим, сповненим любові, ласки та добра!




























Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

КОНЦЕРТ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

ДО ДНЯ ВШАНУВАННЯ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ!