Концерт до Дня Конституції України

Шановні мешканці громади!

28 червня цього року Україна відзначатиме 27-му річницю прийняття Конституції - головного нормативно - правового акта держави, який закріплює ооснови суспільного ладу, державний устрій,  систему, порядок утворення, принципи організації і діяльності державних органів, права та обв`язки громадян



Сьогодні виповнюється 27 років з дня ухвалення Основного Закону. Цьогоріч Україна відзначає День Конституції в умовах воєнного стану, запровадженого через повномасштабне вторгнення росії.

     Українці виборюють основне конституційне право – жити. Жити щасливо, вільно і цивілізовано у суверенній, незалежній, демократичній, соціальній, правовій державі.

     В Дальницькому Будинку Культури відбувся концерт присвячений Дню Конституції України.

Концерт було розпочато з виконання Гімн України, вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих Захисників України та подякували всім нашим Воїнам, які сьогодні на полі бою боронять нашу Батьківщину від російської агресії.

   У концерті брали участь діти з шкіл Доброолександрівки, Мар'янівки,  Роксолан та ліцеї села Дальник і Барабой . Усі діти талановиті . Дуже гарно танцюють, співають, розповідають гуморески . Також вразив своєю грою на скрипці Дмитро Бородін піснею  «Чорнобривці » . У залі була святкова атмосфера.  Особливо розчулила своїм співом Дар’я Кустова. Завершився концерт виступом вчителів Дальницького ліцею піснею «Моя Земля ».

   Ми дуже вдячні всім хто приготував це свято, а також велика подяка нашій ведучій Катерині Мазур, яка дуже гарно провела це свято.

Вітаємо всіх з 27 річницею прийняття основного закону України.

 Хай мир і взаєморозуміння сприяють подальшій розбудові нашої державності, становленню достатку в кожній сім’ї.

Зі святом вас!

   

  


 


                             



          


                  













Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

КОНЦЕРТ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

ДО ДНЯ ВШАНУВАННЯ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ!