Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва

Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва — свято України. Відзначається щорічно 9 листопада разом із Днем української писемності та мови.

Українська культура, одна з небагатьох, яка змогла вистояти під могутнім натиском чужих агресивних впливів, зберегти свою самобутність, первозданну чистоту і незамуленість.

Українська культура проникнута також козацьким нескореним національним духом свободи і вольності.

Власне, культура і мистецтво — найбільші скарби кожної держави, які вирізняють її народ з-поміж інших. Тож, нехай вони й надалі зміцнюють і гуртують нашу громаду для утвердження заможної і духовно багатої України. А цей день відгукнеться гордістю за рідне слово, рідну пісню, рідну культуру!

Без сумніву, це свято відзначають професіонали та учасники художньої самодіяльності різних вікових категорій, любителі і шанувальники народної творчості. І воно як винагорода за їхню повсякденну працю та віддане служіння мистецтву. 

Працівникам закладів культури та аматорам народного мистецтва бажаємо творчого ентузіазму, незгасного прагнення радувати та дивувати людей оригінальними ідеями на ниві культури. А у вашому особистому житті нехай розквітає щастя, панує родинний затишок та благополуччя. Нехай втілюються у життя Ваші мрії і сподівання, тішить людей Ваше мистецтво, а гармонія і краса, яку Ви творите, наповнюють наші серця в ім’я миру, злагоди і любові. Чимало Вам приємних миттєвостей!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

КОНЦЕРТ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

ДО ДНЯ ВШАНУВАННЯ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ!