Інклюзивний літературний конкурс для дітей та юнацтва імені Дмитра Ружевича

   Інклюзивний літературний конкурс для дітей та юнацтва імені Дмитра Ружевича було започатковано «Видавничим центром «12» та проведено вперше у 2020 році за підтримки Донецької обласної державної адміністрації. 
   Місія конкурсу – популяризувати українську книгу, вшанувати пам’ять Дмитра Ружевича, унікального хлопця з села Сергіївка на Донеччині, через потужний розвиток його книжкової справи. 
   24 лютого 2021 року о 14.00 в Українському кризовому медіа-центрі відбудеться презентація конкурсу та буде оголошений офіційний прийом рукописів. Інформація про подію за посиланням  https://www.facebook.com/events/194965869086669/.
   У 2021 році «Видавничий центр «12» оголошує про інформаційну підтримку інклюзивного літературного конкурсу з боку Українського інституту книги.  Прийом рукописів триватиме до 31 березня. Переможців оголосять 14 травня. 
Умови конкурсу - на сайті Інклюзивна література https://inclusivebooks.org/index.php/support-the-project. Переможці особисто поспілкуються з улюбленими українськими письменниками, які пишуть на тему інклюзії, а також отримають набори сучасних українських книжок, цінні подарунки та рік творчої промоції від «Видавничого центру «12», серед якої видання електронної збірки учасників конкурсу.
За результатами першого конкурсного року була видана електронна збірка з творами усіх учасників конкурсу та надана для використання у вільному доступі -  http://vcenter12.com/inclusivebook
З організаційних питань – Осмоловська Олена Анатоліївна, 0673927783, vcenter12@ukr.net, сайт - http://vcenter12.com












Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

КОНЦЕРТ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

ДО ДНЯ ВШАНУВАННЯ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ!