8 ЛИПНЯ - ДЕНЬ РОДИНИ В УКРАЇНІ



Українські Родини у святковий час
Ми хочем щирим серцем привітати Вас.
Нехай добро іде у Вашу хату,
Бажаємо щастя багато-багато,
Щоб радість і мир залишалися в хаті,
Біда Вас обходить нехай стороною,
Здоров'я й наснага хай ллються рікою.



   День сім'ї, любові і вірності, який святкується 8 липня, присвячений до Дня пам'яті святих Петра і Февронії – покровителів сім'ї і любові в православ'ї. 
   Це свято - ще одна нагода пригадати, що українці споконвіку славилися багатодітністю, духовною єдністю поколінь, гостинністю та працелюбністю.       Міцна родина, повага до батьків - нетлінні цінності українського народу, а дружна родина - традиційна запорука і головна умова успішності кожного мешканця нашої держави.
    Родина дуже важлива для кожного з нас. Саме рідні завжди підтримають у важку хвилину та порадіють успіхам. В цей день обов'язково обійміть і поцілуйте членів своєї великої або маленької сім'ї, скажіть їм теплі слова любові і поваги, поділіться з ними своїми почуттями і відчуйте їх важливість для вас. А якщо у цей день ви знаходитесь далеко один від одного, то обов'язково надішліть привітання та листівки з днем сім'ї всім рідним і близьким. У цей день намагайтеся приділити більше уваги своїм рідним і подарувати радісні емоції.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

КОНЦЕРТ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

ДО ДНЯ ВШАНУВАННЯ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ!