З ДНЕМ МОЛОДІ!!!

З днем молоді вас, наша юна зміна! Дієва, працьовита і невпинна, Обізнана, розумна й позитивна, Смілива, небайдужа і активна!Бажаємо вам планів й перспективи, І успіхів небаченої зливи, Ви — авангард, майбутнє лиш за вами, Ідіть вперед правдивими стежками!


В Україні День молоді встановлений Указом Президента України № 323/94 від 22 червня 1994 року, Указом Президента від 27 червня 2008 року № 599 «Про День молодіжних та дитячих громадських організацій» та Указом № 600/2011 "Про внесення зміни до Указу Президента України від 27 червня 2008 року № 599" і відзначається щорічно в останню неділю червня, також відомий під назвою «День молоді».
 Це свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики.

Юність і молодість - це не тільки прекрасні періоди в житті кожної людини, але ще й особливий стан душі. Цей час дерзань, пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань.
Саме вони, сьогоднішні школярі, студенти, молоді робітники, підприємці, науковці, скоро будуть визначати шляхи розвитку нашої країни.
В 2020 році День молоді припадає на 28 червня.
        У День молоді в Україні прийнято заохочувати і нагороджувати успіхи найталановитішої молоді в різних професійних галузях - науковців, виробничників, військових, спортсменів, артистів, тощо. Крім того, у це свято зазвичай в багатьох українських містах влаштовують фестивалі, концерти, виступи, флешмоби, кінопокази, квести, конкурсні програми, спортивні змагання, розваги, майстер-класи, виставки, конференції тощо.
       На жаль в цьому році День молоді ми відзначаємо в умовах карантину. Але  і з цього ми можемо винести корисні уроки життя. Адже Молодь – це наше майбутне, це цвіт нашої нації, який пізнав в наш час ціну людського життя та свободу дій. 

Хай доля іскриться,цвіте і не в'яне,
Хай рветься в політ,мов крило журавля,
До нових вершин,до мрії,до щастя,
Хай душу наповнять нові відчуття!

Зі святом!!! Бережіть себе та своїх близьких!!!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

КОНЦЕРТ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

ДО ДНЯ ВШАНУВАННЯ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ!