До Дня молоді

 

 До 2022 року День молоді в Україні відзначали в останню  неділю червня. Однак, з урахуванням ініціативи молодіжних рухів і організацій України та з метою підтримки інтеграції української молоді до європейської спільноти, в Україні змінили дату святкування Дня молоді.  

  Відтепер, з 1 січня 2022 року, День молоді в Україні щороку буде відзначатися 12 серпня, у відповідності з указом Президента України. Наша держава святкуватиме цей день разом з усім світом в Міжнародний день молоді.

День молоді – свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху.

Отож, з нагоди світлого свята – Дня молоді, бажаємо усім молодим мирного неба, світлого майбутнього, здоров’я, любові, життєвої енергії, завзяття, наполегливості та втілення в життя своїх прагнень та сподівань. Нехай збуваються всі  задуми та мрії. Щастя вам і віри у власні сили! Нехай не згасне вiра у добру долю України, майбутнє якої у ваших руках!

Будьте активними, здобувайте знання, наполегливо працюйте над собою, будуйте великі плани на майбутнє. Ваші енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у бізнесі, політиці, у науці та на виробництві, у спорті та мистецтві. Сучасні і освічені, ви – творці сьогодення та майбутнього.

 








Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Концерт до Дня Державного прапора та 33-Ї річниці Незалежності України