З Днем матері «За все що маю, дякую тобі!»



  12 травня у Дальницькому БК відбувся святковий концерт до Дня Матері під назвою «За все що маю, дякую тобі!».

  Концерт був присвячений найріднішій людині на землі, Матері. Скільки в цьому слові тепла, ніжності, любові недоспаних ночей. Мати яка с першого дня народження супроводжує нас по життю. Тому і концерт був весняний, співочий з присмаком любові дітей до своєї неньки.

У концерті брали участь діти Новоградківської філії Великодолинської музичної школи, що знаходяться у селах  Новоградківка та Дальник. Дуже багато талановитих діток, які грають на фортепіано, акордеоні, баяні, скрипці. Гарні вокальні номери, а також акробатичний танок у виконанні Рулевської Дар’ї.  У залі була святкова атмосфера. Особливо розчулив своєю грою на скрипці Бородін Дмитро. Ми дуже вдячні всім хто приготував це гарне свято.  

А саме : Завідуючій  Новоградківської філії Великодолинської музичної школи – Волощук Наталії Іванівні, викладачу концертмейстеру - Літвіновій Олені Миколаївні, викладачу класу скрипки – Кожухар Ларисі Володимирівні, викладачу Літвіновій Вірі Семеновні, викладачу з вокалу - Черкіс Людмилі Вікторівні, викладачу класу фортепіано - Крутюк Катерині Сергіївні, звукорежисеру та скрипалю – Бородіну Дмитру, при підтримці директора Дальницького Будинку культури - Бачевській Олени Яківни.  Окрема подяка Дальницькій сільській раді за підтримку у проведені конкурсу.

Святковий концерт залишив присутнім незабутнє враження, розчулені глядачі  дякували щирими оплесками. За останній час цей концерт – як ковток свіжого повітря.











Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

КОНЦЕРТ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

ДО ДНЯ ВШАНУВАННЯ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ!