День місцевого самоврядування в Україні


Це свято притаманного українцям способу суспільного життя, в основі якого самоврядне суспільство. Це давня слов’янська і давньоруська традиція, яка бере свій початок з часів Київської Русі. Це вибір вільних громадян, які довіряють обраним ними представникам і наділяють їх владними повноваженнями. 
 Шановні керівники та депутати , працівники органів місцевого самоврядування Дальницької ОТГ. Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування.
    Становлення нашої країни як незалежної держави у великій мірі пов’язано з розвитком місцевої ініціативи, зростання ролі громади та відповідальності кожного її члена за долю свого рідного краю.
  День місцевого самоврядування – це свято тих, хто працює в органах місцевої влади,  депутатів і усіх громадян, виборців, які вболівають за проблеми,  дбають про розквіт і зростання міст і селищних громад.
 Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція є тим внеском у розвиток держави, якого очікують Ваші виборці та мешканці громади.
  Бажаємо Вам мужності та здобутків у нелегкій та відповідальній праці, міцного здоров’я,  щастя,  родинного благополуччя та здійснення  всіх Ваших життєвих планів та задумів! Зі святом!!!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

КОНЦЕРТ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

ДО ДНЯ ВШАНУВАННЯ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ!