До Міжнародного Дня людей з інваліднітю

 Диво

Сюжет розгортається навколо хлопчика на ім'я Авґуст Пуллман. З одного боку, він такий же як і інші хлопці його віку - любить ходити на дні народження до своїх друзів, грати в комп'ютерні ігри, він фанатіє від «Зоряних війн», грає зі своїм собакою, свариться і мириться зі старшою сестрою. А з іншого, він зовсім не такий як інші хлопчаки його віку. По-перше, Авґуст ніколи не ходив в звичайну школу - з першого класу з ним вдома займалася мама. По-друге, Авґуст переніс 27 операцій. Через дуже рідкісну генетичну помилку в Авґуста немає обличчя. І ось такий хлопчик повинен піти в школу. В перший раз. До звичайних дітей.

Всередині я танцюю


 Майклу 24 року, і майже все своє життя він провів в будинку для інвалідів, куди потрапив, перехворівши в дитинстві церебральним паралічем. Він знайомиться з новим пацієнтом клініки , якого прикувала до інвалідного візка м’язова атрофія. Як і Майкл, він практично не може пересуватися, але це не заважає йому по-своєму насолоджуватися життям. Його сміливість і байдужість до ударів долі стають відмінним прикладом для Майкла.

                                                       Море всередині


Одного разу один невдалий стрибок у воду прикував молодого чоловіка до ліжка на наступні 30 років. І всі ці 30 років він бажав лише одного – щоб йому дозволили померти. Щоб це безрадісне життя скоріше закінчилося, а його душа назавжди покинула це паралізоване і безпорадне тіло. У його житті було дві жінки, які йшли з ним до самого кінця. І обох він любив. А тому намагався подарувати їм те єдине, що мав – розуміння цінності кожної хвилини життя. І хоча Рамон не міг поворухнути навіть пальцем, він в той же час володів дивною здатністю допомагати рухатися іншим, міняючи їх життя на краще.

Стівен Хокінг. Теорія всього


сторія відносин геніального фізика Стівена Гокінга, який страждає рідкісним захворюванням, і його дружини, починаючи від юного студентського захоплення і поступово загниваючого сімейного життя, закінчуючи спільною появою перед самою Королевою, але вже в розлученні.

Арахісовий сокіл

У центрі сюжету стрічки — хлопець із синдромом Дауна Зак. Одного разу герой вирішує втекти з лікарні, щоб здійснитити мрію — відвідати школу боротьби і стати професійним реслером. Зак знайомиться зі злочинцем Тайлером, який тренує хлопця та стає його другом. Повернути Зака має намір співробітниця лікарні Елеонора, яку хлопці намагаються переконати приєднатися до них.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

КОНЦЕРТ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

ДО ДНЯ ВШАНУВАННЯ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ!