ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ВОЛОНТЕРІВ

 



  5 грудня в Україні та світі відзначають Міжнародний день волонтера.  Волонтер у перекладі з англійської мови означає добровільний помічник. Це люди, які безоплатно працюють скрізь, де потрібна їхня допомога: у дитячих будинках, притулках, школах-інтернатах, будинках престарілих і на війні (встановлюючи потреби солдатів, забезпечуючи їх продуктами харчування та одягом, засобами захисту і маскуванням, медикаментами та побутовими речами)Це не робота, а справжнє покликання. Офіційна назва Дня волонтера – Міжнародний день добровольців в ім’я економічного і соціального розвитку. В Україні волонтерський рух розпочався у 90-х роках XX століття, а сьогодні визнаний на рівні держави і регламентується Законом України «Про волонтерську діяльність».

   В умовах воєнного часу поняття «волонтер» для України набуло надзвичайно важливого значення, адже це – тисячі людей, які забезпечують надійний тил нашій армії та підтримку вимушеним переселенцям.

  Мешканці Дальницької ТГ не залишаються осторонь проблем нашої держави : це прості люди, учні, працівники та пенсіонери. Які внесли хоча б частинку себе, своєї душі і праці у спільну мету - допомогу нашим захисникам. 

    


Дякуємо всім, хто допомагає нашій країні, за вашу працю, сміливість та здатність вчасно прийти на допомогу!

Бажаємо усім вам невичерпної енергії, впевненості, наснаги у нелегкій, але дуже потрібній роботі!

Разом до перемоги! 



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

КОНЦЕРТ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

ДО ДНЯ ВШАНУВАННЯ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ!