КОНЦЕРТ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ


Під гаслом  « Незламні » на сцені Дальницького Будинку Культури відбувся концерт до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України. Концерт було розпочато з виконання Гімн України, та вшанування  хвилиною мовчання пам'яті загиблих воїнів. Подякували всім нашим Воїнам, які сьогодні на полі бою боронять нашу Батьківщину від російської агресії.  Потім відбулось нагородження воїнів почесними орденами.

     


У концерті брали участь діти з різних  хореографічних колективів, під керівництвом Наталії  Городецької, Людмили Ігнатової, Янни Наумової . Усі діти талановиті . Дуже гарно танцюють, співають .  Також вразив своїм співом вокальний дуєт у складі вчителів Дальницького ліцею – Тетяни Буділовської та Наталії Цісар. Особливо розчулила своїм співом Дар’я Кустова.  

     Щирі музичні вітання присутнім подарували учасники творчих колективів нашої  громади :  Танцювальний колектив «Вікторія», «Дівчата», «Квітка Мрій», народний хор міжнародних конкурсів палацу культури  м. Чорноморськ «Червона Калина ».

     Ми дуже вдячні всім хто приготував це свято, директору Дальницькому БК - Олені Бачевській та організатору -  Дмитру Бородіну.  А також велика подяка нашій незрівнянній ведучій -  Катерині Мазур, яка майстерно провела це свято.

  Подяка всім глядачам, які не залишились байдужими та прийшли на це свято – державності, непохитності, незалежності і волі нашого народу.
































Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ДО ДНЯ ВШАНУВАННЯ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ!