З Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України


23 серпня ми вшановуємо синьо-жовтий прапор – головну святиню нашої державності, уособлення нашого національного духу і символ нашої непереможності. 24 серпня ми святкуємо 32 річницю відновлення Незалежності України.

    Для того, щоб ми могли сьогодні відзначати ці свята, кращі сини і доньки України віддали найдорожче що у них є - своє життя. Ми всі разом вибороли право залишитися українцями і будувати нашу власну державу.

    Сьогодні синьо-жовтий прапор майорить на вулицях України, знаходиться на почесному місці у кожній установі, ми його маємо практично у кожній сім’ї, з ним залюбки йдемо рідним містом чи селом, то беремо його за кордон. Наша шана до прапора є проявом гордості за рідну Батьківщину, за її прекрасний народ.

  32 роки незалежності продемонстрували світу, що Україна відбулася як суверенна держава, здатна утверджувати демократичні цінності та відстоювати свободу, захищати власний суверенітет і територіальну цілісність. Сьогодні незалежність України є важливим чинником вільного розвитку держав і народів Європи. Наш прапор і наша незалежність єднають Захід і Схід, Північ і Південь України.


    


  Святкуючи 32 річницю Дня Незалежності ми впевнено, із натхненням і гордістю, продовжуємо будувати демократичну, європейську, економічно розвинуту державу для наших людей. І всі разом ми її збудуємо.

Щиро зичмо Вам доброго здоров’я, родинного благополуччя , життєвих гараздів та мирного неба. 

Слава Україні ! 

Героям Слава  !



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

КОНЦЕРТ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

ДО ДНЯ ВШАНУВАННЯ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ!