ЦИРК " ШАПІТО "

 


 26 вересня на території Дальницького БК відбулась вистава Цирку "Шапіто"Діти із захопленням чекали на початок вистави , шатер був повністю заповнений. І ось світло вимикається - починається вистава, з виступу клоуна Педро який показував  цікаві номери. Далі діток продовжували  розважати - жонглери, які жонглювали м'ячами, кеглями, перекидаючи їх із рук до рук. Наступними розважали акробати та гімнасти. Особливо чоловік, який виконував приголомшливі  номери з балансу на голові , та ходінню по канату. За нього, напевно, весь зал переживав, як він  без будь-якої страховки виконував дивовижні трюки, це й складно, і естетично дуже гарно. Вразило дуже вогняне шоу та шоу мильних бульбашок. 

  В антракті були організовані фото-зони прямо на арені, де можна було сфотографувати  дітей із пандою, роботом-трансформером та клоуном .

Час проминув швидко і непомітно, було цікаво дітям і дорослим. Діти не шкодували оплесків, так  як і дорослі , що сиділи у залі. Діти вийшли з цирку с посмішками та в гарному настрої .


















Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

КОНЦЕРТ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

ДО ДНЯ ВШАНУВАННЯ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ!