Рецепт приготування " Червоного борщу без мяса"

 Дальницька територіальна громада

« Червоний борщ без мяса »



           Інгредієнти:

Квасоля консервована - 250 г

Капуста білокачанна - 230 г

Картопля - 400 г

Буряк - 300 г

Морква – 120 г

Цибуля ріпчаста - 160 г

Олія - ​​6 ст. ложки

Томатна паста – 2 ст. ложки

Перець червоний солодкий – 1шт

Сіль – 2 ст. ложки (за смаком)

Цукор – 1 ч.л.

Борошно - 1 ч.л.

Вода – 3 л

      Для подачі:

Сметана - за смаком

Зелень свіжа – за смаком

Сало – за смаком

           Опис приготування :

Готуємось до приготування борщу.

Спочатку нарізаємо буряк  та моркву соломкою, цибулю кубиками, капусту та перець солодкий також соломкою, картоплю кубиками. Ставимо на вогонь каструлю з водою і поки вода закипить, на сковорідці добавивши  олії тушкуємо буряк 7 хв, а в кінці тушкування добавляємо 1ч.л. цукру. 

Вода закипіла у каструлю відправляємо буряк. Поки буряк кипить на легкому вогні, тушкуємо моркву з цибулею 5хв в кінці тушкування добавляємо 1ч.л. борошна на сковорідку. 

Потім також відправляємо до каструлі. Все це кипить 10 хв . Після цього кидаємо порізану картоплю. Картопля покипіла 5-7хв до каструлі кладемо капусту і солодкий перець. Солимо за смаком. Добавляємо квасолю раніше приготовлену або з банки консервовану. Все це кипить ще 10хв. Потім вливаємо томатний сік домашнього приготування або томатну пасту. 

Кип’ятимо ще 5 хв і добавляємо нарізану селеру. Ще 3 хв кип’ятимо. Накриваємо кришкою і даємо настоятись. Після цього наливаємо у тарілку, добавляємо сметани і смачного .









Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

КОНЦЕРТ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

ДО ДНЯ ВШАНУВАННЯ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ!