Цирк "Орбіта"

 


    1 та 2 липня  для діток Дальницької  ОТГ  відбулась  безкоштовна вистава Цирку "Орбіта",  на яку було організовано безкоштовний підвіз дітей .

Діти із захопленням чекали на початок вистави , шатер був повністю заповнений.   І ось світло вимикається - починається вистава. Циркова вистава  почалася з виступу клоуна,  який показував  цікаві номери, жонглював м'ячами, кеглями, перекидаючи їх із рук до рук. Далі дітлахів розважали акробати та гімнасти. Особливо чоловік, який виконував приголомшливі  номери під самим куполом цирку, за нього, напевно, весь зал переживав, як він там без будь-якої страховки виконував дивовижні трюки, це й складно, і естетично дуже гарно. Вразив ще й веселий і харизматичний еквілібрист, його номери теж дивилися, затамувавши подих. Він справжній професіонал, робив усе майстерно і з великим ризиком для здоров'я та життя. Дивитись було і страшно, і цікаво. Вболівали за нього всією душею.

В антракті були організовані фотозони прямо на арені, де можна було сфотографувати  дітей із собаками та клоунами , і ексклюзивно – піднятися на страховці  під купол цирку.

Час проминув швидко і непомітно, було цікаво дітям і дорослим. Діти не шкодували оплесків, так  як і дорослі , що сиділи у залі. Діти вийшли з цирку с посмішками та в гарному настрої .

Подяка від всіх глядачів голові Дальницької ОТГ -  Крутюку С.І. та сільській раді за гарне дозвілля .

   



  








  

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

КОНЦЕРТ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

ДО ДНЯ ВШАНУВАННЯ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ!