Цікаво знати!

Всесвітній день молоді - свято тих, хто змінює світ!

Всесвітній день молоді відзначається щорічно 10 листопада, тому що саме в цей день на Всесвітньої конференції молоді у Лондоні, що проходила 29 жовтня - 10 листопада 1945 року, була заснована Всесвітня федерація демократичної молоді (ВФДМ). 

Міжнародне об’єднання молодіжних організацій - це центр міжнародного демократичного молодіжного руху, який об’єднує молодь незалежно від політичних і релігійних поглядів, расової та національної приналежності. ВФДМ веде боротьбу за мир, права молоді, незалежність народів, інтернаціональне згуртування прогресивної молоді проти колоніалізму, неоколоніалізму, фашизму та расизму.

Серед багатьох свят, які відзначають всі країни світу – воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли молода людина починає самостійне життя, ухвалює перші власні рішення.

Сучасна молодь має великий потенціал, запал та енергію, які саме у молодому віці потрібно спрямувати у правильне русло – формування особистості, розбудову суспільства, формування молодого політикуму.

Вітаємо з Всесвітнім днем молоді та з нагоди свята бажаємо усім молодим успіхів у навчанні і роботі, творчої енергії, міцного здоров’я, незалежних думок та сил.

У цей не простий для держави час, час соціальної напруги і нестабільності, бажаємо впевнено йти до своєї мети, прагнути якнайкраще реалізувати потенціал своїх можливостей для свого добробуту та добробуту усієї України.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

КОНЦЕРТ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

ДО ДНЯ ВШАНУВАННЯ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ!