Фестиваль "Обряди та звичаї мого села"


   
  "Обряди  та звичаї мого села" - під такою назвою 22 березня відбувся фестиваль, організований відділом освіти, культури, молодіжної політики та спорту Дальницької територіальної громади. 

   В Дальницькому БК приймали участь школи нашої громади. Свої обрядові постановки показували: початкова школа с. Санжійка, Барабойська ЗОШ, Доброолександрівська ЗОШ, Роксоланівська ЗОШ та Дальницька ЗОШ.






Наймолодшими учасниками фестивалю стали учні початкої коли с.Санжійка. Діти заспівали глядачам та жюрі чудові, веселі "веснянки". Приємно вразив акапельний дитячій спів та чудове виконання гри на сопілці.



Як проводять свято "Пасхи" в с. Доброолександрівка показували учні Доброолександрівської ЗОШ. Незвичайне, яскраве і дуже красиве дійство з піснями та танцями.



Яке важливе бджільництво продемонструвала нам Барабойська ЗОШ. Чудова акторська гра та красиві голоси дівчат заворожували усіх.



Дуже ніжно та чуттєво відтворили обряд "Івана Купала" учні Роксоланівської школи. Ніжний спів дівчат та обрядові танці з вінками, немов перенесли всіх в ніч на Івана Купала.



На фестивалі "Обряди  та звичаї мого села" Дальницька ЗОШ представила обряд "Українського весілля". Маштабність та рівень постановки вразив всіх глядачів. Кожен глядач занурився в веселу та бадьору атмосферу цього дійства.





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

КОНЦЕРТ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

ДО ДНЯ ВШАНУВАННЯ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ!